معرفی بهترین قالب های وردپرسی

برترین قالب های وردپرسی

1403/1/11
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 22 دقیقه

یکی از دغدغه‌های هر فرد طراح سایت انتخاب یک ظاهر زیبا و در عین حال مناسب با محتوا برای سایت خود است. ظاهر زیبا و رابط کاربری مناسب یک سایت منجر به این می‌شود تا کاربران پس از وارد شدن به سایت شما بتوانند به راحتی پاسخ سوال‌های خود را دریافت کنند و مدت زمان تقریباً طولانی را در سایت شما ماندگار شود و در نهایت سایت شما را به عنوان یکی از سایت‌های مرجع برای خود قرار دهند.

از آنجایی که طراحی یک ظاهر مناسب برای سایت با استفاده از کدنویسی کاری تقریباً زمانبر و دشوار محسوب می‌شود، شما می‌توانید با استفاده از قالب های وردپرسی به راحتی و حتی بدون داشتن سابقه چندانی در کدنویسی اقدام به انتخاب یک ظاهر مناسب درخور محتوای سایت خود نمایید.

مهم نیست که سایت شما یک سایت فروشگاهی باشد یا یک سایت خبری، شرکتی یا آموزشی! قالب‌ های وردپرسی با داشتن سرعت نصب بالا و همچنین کم حجم بودن می‌توانند در سریع‌ترین زمان ممکن یک فضای ایده‌آل را برای سایت شما به وجود بیاورد، در ادامه به بررسی برترین قالب های وردپرسی خواهیم پرداخت .

آشنایی با 15 مدل از برترین قالب های وردپرسی

به عنوان یک فرد تازه کار در حوزه کار با وردپرس ممکن است تحقیق و انتخاب یک قالب مناسب برای شما کمی زمان بر باشد. به همین دلیل جهت صرفه‌جویی در وقت، ما قصد داریم تا در این بخش از این مقاله ویکی پلاس شما را با 15 مدل از برترین قالب های وردپرسی آشنا کنیم:

1- قالب  آسترا (Astra):

اگر بخواهیم در یک جمله کوتاه به معرفی قالب آسترا بپردازیم باید اینگونه بگوییم که این قالب به دلایلی همچون چند منظوره بودن، سرعت بالا و سهولت در استفاده در دسته محبوب‌ترین قالب های وردپرسی قرار می‌گیرد.

هنگام استفاده از قالب آسترا مهم نیست که شما قصد استفاده از کدام نوع از افزونه‌های وردپرسی را دارید یا می‌خواهید اقدام به طراحی چه نوع سایتی نمایید! این قالب با داشتن امکانات فوق العاده مناسب برای طراحی انواع سایت‌های آموزشی، خبری فروشگاهی می‌باشد و در عین حال می‌تواند به راحتی با انواع افزونه‌های وردپرس سازگار شود.

اگر شما به طراحی یک سایت فروشگاهی با قالب آسترا بپردازید متوجه این خواهید شد که این قالب در کنار مطابقت کامل با افزونه ووکامرس پیشنهادهای مختلفی از جمله تنظیم صفحه پرداخت، تنظیمات کاتالوگ محصول و همچنین تنظیم یک منامگو حرفه‌ای را برای شما دارد.

از آنجایی که خرید این قالب از سایت‌های خارجی نیازمند یک هزینه تقریباً بالا‌یی است، شما می‌توانید با مراجعه به سایت‌های داخلی با یک هزینه بسیار مناسب تر اقدام به خرید و  از این استفاده قالب نمایید و از مزایایی همچون پشتیبانی و داشتن 50 فونت فارسی زیبا  بهره‌مند شوید.

2- SociallyViral:

اگر قصد طراحی یک مجله آنلاین را دارید باید تمامی نکاتی را که منجر به جذاب شدن ظاهر سایت و سریع درگیر شدن ذهن مخاطب می‌شود را رعایت کنید.  قالب SociallyViral به عنوان یکی از قالب‌های پرکاربرد وردپرس در میان قلب های وردپرسی، زمینه طراحی صفحاتی جذاب برای یک مجله آنلاین را به راحتی در اختیار شما قرار می‌دهد.

مخاطب شما پس از وارد شدن به صفحه طراحی شده توسط این قالب نه تنها به سرعت جذب آن می‌شود بلکه از سرعت بالای آن و توانایی دسترسی آسان به بخش‌های مختلف سایت نیز لذت خواهد برد.

در انتها باید به این مورد اشاره کنیم که قالب SociallyViral در دسته قالب‌های ریسپانسیو قرار می‌گیرد و در عین داشتن یک سورس کد تمیز و بهینه توانایی پشتیبانی از 360 فونت جذاب گوگل را نیز دارا می‌باشد.

3-  چی (QI):

یکی از نکات مشترک میان قالب وردپرس چی (QI) و قالب آسترا (Astra) این است که شما بدون توجه به حوزه‌ای که قرار است در آن فعالیت کنید، می‌توانید با اطمینان خاطر و بدون هیچگونه نگرانی اقدام به استفاده از آنها نمایید.

قالب چی (QI) از جمله قالب‌هایی است که وقت زیادی بر روی جنبه‌های فنی آن صرف شده تا آن را به یک قالب زیبا، سریع و کارآمد تبدیل کند. به عنوان یک طراح سایت وردپرسی شما با استفاده از این قالب می‌توانید ایده‌های مختلف خود را به راحتی و در سریع‌ترین زمان ممکن عملی کنید.

قالب چی (QI) در دو نسخه پولی و رایگان ارائه می‌شود که شما در صورت تمایل به استفاده از نسخه رایگان آن می‌توانید به راحتی از طریق مخزن وردپرس اقدام به نصب و استفاده از آن نمایید.

4- جنریت پرس (GeneratePress):

یکی از نکات لازم به توجه در رابطه با قالب جنریت پرس (GeneratePress) این است که این قالب توانسته در تست‌های سرعت Pagespeed و Gtmetrix نمره 100 را بدست آورد که این را مدیون کدنویسی بدون نقص خود است.

شما در هنگام نصب قالب جنریت پرس (GeneratePress) متوجه سبک بودن بیش از اندازه این قالب خواهید شد به طوری که حجم وردپرس خام با نصب این قالب تنها به 10 کیلوبایت می‌رسد. از جمله مزایای این قالب می‌توانیم به سریع بودن، داشتن امنیت بالا، پایداری، قابلیت شخصی سازی، سازگاری با افزونه‌های مختلف و همچنین ریسپانسیو بودن آن اشاره کرد.

لازم به ذکر است که قابلیت استفاده از نسخه راست چین این قالب و سازگاری کامل آن با افزونه ووکامرس آن را به یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها جهت طراحی سایت فروشگاهی در میان ایرانیان تبدیل کرده است.

5- Customify:

به علت رایگان بودن قالب Customify می‌توان آن را به راحتی در دسته قالب‌های پر استفاده وردپرس قرار داد؛ اگر قصد استفاده از این قالب را دارید می‌توانید با مراجعه به مخزن وردپرس به راحتی اقدام به نصب و راه‌اندازی آن نمایید.

از جمله دیگر ویژگی‌های مثبت این قالب می‌توانیم به قابلیت سازگاری آن با انواع افزونه‌ها، قابلیت شخصی‌سازی و ریسپانسیو بودن آن اشاره کنیم.

6- اسکیما (Schema):

به دنبال طراحی سایتی هستیم که کاربر شما به محض ورود بتواند به هر آنچه که می‌خواهد به راحتی دسترسی داشته باشد، استفاده از قالب اسکیما (Schema) برای شما یک پیشنهاد بسیار عالی محسوب می‌شود.

طراحی و چیدمان ساده این قالب در کنار سرعت بالای آن و مزایایی از جمله قابلیت سازگاری با المنتور، داشتن پنل مخصوص برای مدیریت تبلیغات و داشتن سیستم امتیاز دهی منجر به این شده تا بسیاری از افراد از این قالب جهت طراحی سایت‌های فروشگاهی استفاده کنند.

7- Hello Elementor:

اگر فردی هستید که تجربه کافی در زمینه کد نویسی ندارید و می‌خواهید به راحتی یک صفحه اینترنتی برای خود تهیه کنید استفاده از قالب Hello Elementor به شدت به شما پیشنهاد می‌شود! شما هنگام استفاده از این قالب می‌توانید بدون کد نویسی صفحه‌ای را تنها با کشیدن و جایگذاری کردن  ویجت‌های مورد نیاز طراحی نمایید.

در انتها باید گفت که این قالب در کنار سازگاری با تمامی افزونه‌های وردپرس به شما قابلیت طراحی یک سایت چند زبانه با سرعت بسیار بالا را می‌دهد ( قالب هلو المنتور یکی از مطرح ترین قالب های وردپرسی می باشد)

8- Blocksy:

اگر قصد طراحی یک سایت وردپرسی با ظاهری ساده و مینیمال را دارید، با استفاده از قالب Blocksy می‌توانید اقدام به عملی کردن ایده خود کنید. این قالب با به دست آوردن نمرات 100 و 92 در GTMetrix و Pingdom به عنوان یکی از پرسرعت‌ترین و محبوب‌ترین قالب های وردپرسی شناخته شده است.

اگر بخواهیم در رابطه با یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد قالب Blocksy اشاره کنیم باید در رابطه با ساختار کدنویسی آن یا همان  Code Splitting صحبت کنیم. ساختار کدنویسی این قالب به گونه‌ای است که شما در صورت نیاز می‌توانید برخی از کدهای جاوا اسکریپت را در آن بارگذاری نمایید.

یکی از وجه‌های تمایز این قالب نسبت به سایر قالب های وردپرسی این است که شما در هنگام طراحی متوجه این خواهید شد که صفحه‌ها با نمایشگر گوتنبرگ نشان داده می‌شود که همین امر به شما کمک می‌کند تا به صفحه سازهای دیگر احتیاجی نداشته باشید.

9- کاوا (Kava):

قالب کاوا (Kava)  جزء یکی از مناسب‌ترین قالب‌ها برای افرادی است که می‌خواهند با یک بودجه تقریباً کم و در سریع‌ترین زمان ممکن یک سایت با طراحی تمیز و سرعت بالا داشته باشند. باید به شما بگوییم که این قالب در کنار سازگاری با المتور حدود 6 پوسته مختلف را در اختیار شما قرار می‌دهد که بتوانید مطابق با سلیقه خود اقدام به طراحی سایت دلخواهتان نمایید.

این قالب با داشتن ویژگی سئوفرندلی و دارا بودن قابلیت راست چین کردن می‌تواند یک گزینه مناسب برای طراحی سایت‌های رستورانی، تبلیغاتی و شرکتی باشد.

10- دیوی (Divi):

قالب دیوی (Divi) همانند قالب المنتور امکان طراحی سایت تنها با کشیدن و رها کردن ویجت‌ها در مکان مورد نیاز را برای شما فراهم می‌کند. این قالب پرا استفاده و پرطرفدار با داشتن طرح‌های متنوع در ساختار خود به شما این امکان را می‌دهد که حتی در صورت آشنا نبودن با کدنویسی بتوانید تغییرات مورد نیاز خود را در سایتتان اعمال کنید.

سرعت بارگذاری بالای این قالب در کنار دارا بودن آن از یک صفحه ساز مخصوص و اختصاصی منجر به این شده تا بتوان از آن به راحتی جهت طراحی سایت‌های شرکتی، آموزشی، فروشگاهی و رستورانی استفاده نمود.

11- زاکرا (Zakra):

ویژگی‌ها و امکانات این قالب بی‌نظیر به گونه‌ای است که شما می‌توانید به راحتی از آن برای طراحی صفحات ساده و سایت‌های پیچیده از جمله سایت‌های فروشگاهی استفاده کنید. قالب زاکرا (Zakra) علاوه بر سازگاری کامل با تمامی افزونه‌ های وردپرس، به راحتی قابل سئو شدن نیز می‌باشد.

شما می‌توانید به راحتی نسخه رایگان این قالب را نصب و راه‌اندازی نمایید اما باید به شما بگوییم که در صورت خرید نسخه پولی آن می‌توانید به ویژگی‌های زیر دسترسی داشته باشید:

  • قابلیت پشتیبانی و استفاده از فونت ایران سنس
  • امکان اتصال به درگاه‌های پرداخت
  • دسترسی به 20 المان تخصصی المنتور
  • دسترسی به 65 دموی فوق حرفه‌ای

12- اقیانوس وردپرس (OceanWP):

محبوبیت قالب  اقیانوس وردپرس (OceanWP) آنجایی مشخص می‌شود که بیشتر از 7000 وب سایت هم اکنون برای طراحی خود از آن استفاده کرده‌اند. توجه داشته باشید که سازگاری این قالب با دو افزونه ووکامرس و  EDD منجر شده تا بسیاری از صاحبان سایت‌های فروشگاهی از آن جهت طراحی سایت خود استفاده نمایند.

اگر بخواهیم در رابطه با مزایای این قالب صحبت کنیم می‌توانیم به حجم پایین، سرعت بالا، داشتن 250 به موی اختصاصی و داشتن 20 افزونه فارسی تخصصی اشاره کنیم.

13- آوادا (Avada):

اگر شما به مطالعه تخصصی در رابطه با قالب آوادا (Avada) بپردازید متوجه این خواهید شد که این قالب در دسته سریع‌ترین قالب های وردپرسی قرار نمی‌گیرد اما به علت داشتن عملکردی خوب و پایداری مناسب در دسته پرفروش‌ترین قالب های وردپرسی قرار دارد.

هوشمند بودن صفحه ساز این قالب منجر به این می‌شود تا شما بتوانید به راحتی هر چیزی را که می‌خواهید در همان لحظه ویرایش کنید. همچنین لازم به ذکر است که ریسپانسیو بودن این قالب در کنار قابلیت استفاده از آن بدون کد نویسی محبوبیت آن را در میان استفاده کنندگان این قالب چندین برابر کرده است.

در انتها باید گفت که قالب آوادا (Avada) از جمله قالب‌های مناسب برای طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و شخصی است.

14-  Newspaper:

قالب  Newspaper یک قالب خبری ساخته شده با استفاده از  HTML5 و CSS3 می‌باشد که علاوه بر قابلیت بهینه شدن برای موتور جستجوی گوگل و داشتن سازگاری کامل با افزونه Yoast، دارای صفحه ساز اختصاصی و حدود 15 دمو آماده جهت آسان سازی فرایند طراحی سایت برای افراد تازه کار است.

لازم به ذکر است که پنل طراحی این قالب که به زبان فارسی نیز در دسترس است به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید یک صفحه مناسب برای تبلیغات بدون نیاز به هیچگونه کدنویسی برای سایت خود طراحی کنید.

15- Neve:

یک سایت علاوه بر داشتن ظاهری جذاب باید توانایی این را داشته باشد که کاربر را در مدت زمان تقریباً طولانی در خود نگه دارد. شما اگر به دنبال تحقق همچین هدفی هستید می‌توانید از قالب Neve جهت طراحی سایت‌های وردپرسی خود استفاده کنید.

بسیاری از افرادی که با قالب Neve اقدام به طراحی یک وب سایت وردپرسی کرده‌اند به این موضوع باور دارند که این قالب جزء یکی از بهترین قالب‌ها برای طراحی یک وب سایت شرکتی می‌باشد. توجه داشته باشید که در کنار مناسب بودن این قالب برای طراحی وب سایت‌های شرکتی این قالب از طریق سازگاری کامل با افزونه ووکامر جز یکی از گزینه‌های مناسب برای طراحی سایت‌های فروشگاهی نیز در نظر گرفته می‌شود.

سخن پایانی

بسیاری از قالب های وردپرسی در مخزن وردپرس در دسترس نیستند و شما باید اقدام به خرید آنها نمایید در این صورت اگر شما جهت خرید به سایت‌های خارجی مراجعه کنید متوجه هزینه‌های گزاف قالب‌ها خواهید شد. در این حالت شما می‌توانید از طریق سایت‌های ایرانی با یک هزینه مناسب‌تر و با همان امکانات اقدام به خرید، نصب و سپس  استفاده از قالب های وردپرسی مورد نیاز خود نمایید.

 


https://wiki-plus.ir/best-wordpress-theme

دیدگاه و پرسش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اواتار

امیررضا سلیمانی

بک اند دولوپر

سلام رفقا امیررضا هستم یه جونیور دولوپر تو حوزه php (wordpress) چند سالی میشه دارم تلاش می کنم روز به روز پیشرفت کنم و بهتر بشم که تو راهم با رفقا ویکی پلاس آشنا شدم و این مسیر جدید رو با هم شروع کردیم. بی باگ بمونید :))