انواع سایت های وردپرسی

انواع سایت های وردپرسی

1402/12/26
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 14 دقیقه

تکنولوژی و کامپیوتر همیشه سعی می‌کنند راه‌های ساده‌تری برای انجام کارها ارائه بدن. یکی از این راه‌حل‌ها، سیستم‌هایی هستند که به کمک مهندسین کامپیوتر طراحی شده‌اند و به افراد امکان می‌دهند تا سایت شخصی خود را به راحتی مدیریت کنند.

یکی از محبوب‌ترین این سیستم‌ها، وردپرس است. اگر حتی دانش فنی کمی داشته باشید، می‌توانید به راحتی از آن استفاده کنید و سایت مورد نظر خود را طراحی کنید. می‌توانید با مطالعه‌ی انواع سایت های وردپرسی ، با این سیستم و سایت‌هایی که با آن طراحی شده‌اند، آشنا شوید.

در این مطلب در ویکی پلاس به جزئیات انواع سایت های وردپرسی می‌پردازیم و همچنین مزایای استفاده از وردپرس برای طراحی سایت‌های مختلف را بررسی می‌کنیم.

دنیای تکنولوژی و کامپیوتر همواره در تلاش است تا ساده‌ ترین راه‌ها را برای انجام امور مختلف در اختیار افراد قرار دهد. سیستم‌های مدیریت محتوا از جمله راه حل‌های ارائه شده توسط مهندسین کامپیوتر است  تا افراد مختلف بتوانند با استفاده از آنها لذت داشتن سایت شخصی خود را تجربه کنند.

یکی از گسترده‌ ترین و پرا استفاده‌ ترین سیستم‌های مدیریت محتوا که شما در صورت داشتن دانش فنی نه چندان بالا نیز می‌توانید به راحتی به استفاده از آن و طراحی سایت مد نظر خود بپردازید، سیستم مدیریت محتوای وردپرس می‌باشد.

اگر شما در دسته افرادی هستید که به منظور آشنایی بیشتر با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و انواع سایت‌ های وردپرسی قصد مطالعه این مطلب را دارید در همین ابتدای کار باید به شما بگوییم که ما در ادامه ما علاوه بر آشنا کردن شما با انواع سایت‌ های وردپرسی قصد داریم تا در رابطه با مزایای استفاده از وردپرس جهت طراحی سایت‌ های گوناگون نیز صحبت کنیم.

آشنایی با مزایای استفاده از وردپرس جهت طراحی سایت

سیستم‌های مدیریت محتوا معمولاً به دلیل داشتن مزایای گسترده می‌توانند در مدت زمان بسیار کم مورد توجه طیف وسیعی از مردم قرار بگیرد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز از این قضیه مستثنا نبوده و به دلیل داشتن مزایایی که در ادامه این بخش از مطلب قصد بررسی آنها را داریم توانسته در مدت زمان تقریباً کوتاهی به کاربری بالایی برسد.

شیوه نصب و راه‌اندازی آسان

نصب و راه‌اندازی آسان وردپرس را می‌توان جز یکی از بارزترین ویژگی‌های این سیستم مدیریت محتوا دانست. نصب وردپرس تا حدی آسان است که شما بدون داشتن هیچ پیش زمینه قبلی و تنها با دنبال کردن راهنمایی‌های موجود می‌توانید به این دنیای جالب جهت طراحی سایت دسترسی داشته باشید.

دسترسی به قالب‌های آماده

استفاده از قالب‌ وردپرس آماده وردپرس می‌توانند تا حد بسیار زیادی سرعت شما در طراحی سایت را افزایش دهند. شما با نصب رایگان یا خریداری قالب‌ های اشتراکی و انجام برخی از شخصی‌سازی‌ها بر روی آنها می‌توانید به راحتی سایتی را مطابق با سلیقه خود طراحی نمایید.

دسترسی به افزونه ها و امکانات ارتقا یافته:

در کنار وجود قالب‌ های مختلف سیستم مدیریت محتوای وردپرس دربرگیرنده طیف بسیار وسیع از افزونه‌ وردپرس و سایر امکانات ارتقا یافته است که شما با کمک‌ گیری از آنها می‌توانید ویژگی‌های مختلفی را از جمله امکان نمایش تصاویر، امکان پخش ویدیو، SEO و … برای سایت خود فراهم کنید.

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو:

در نگاه اول به دلیل آسانی استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس شاید اینگونه به نظر برسد که نمی‌توان سایتی را که با وردپرس طراحی شده را برای موتورهای جستجو بهینه کرد!

در همین جا باید بگوییم که این تصور کاملاً اشتباه است و شما می‌توانید سایت های وردپرسی را به مراتب راحت‌ تر از سایت‌های کدنویسی شده برای موتورهای جستجو بهینه نمایید.

پشتیبانی فنی قدرتمند:

به دلیل ویژگی‌هایی که در قسمت فوق مطلب به بررسی آنها پرداخته‌ایم و همچنین آسانی در استفاده، وردپرس از محبوبیت بسیار بالایی در میان برنامه نویسان و سایر افراد علاقمند به این حوزه برخوردار است.

همین محبوبیت بالا منجر شده تا وردپرس از یک تیم پشتیبانی فنی قدرتمند برخوردار باشد تا افراد مختلف در صورت مواجهه با مشکل بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام به رفع آن نمایند.

آشنایی با انواع سایت های وردپرسی

پس از آشنایی اولیه با وردپرس شاید بسیاری از افراد اینگونه تصور کنند که قدرت این سیستم مدیریت محتوا چیزی بیشتر از طراحی چند سایت ساده و شخصی نیست ! از همین رو ما جهت نقص این عقیده اشتباه در ادامه این بخش از مطلب می‌خواهیم از طریق آشنا کردن شما با انواع سایت های وردپرسی ، قدرت این سیستم مدیریت محتوا را نشان دهیم:

سایت فروشگاهی:

استفاده از وردپرس جهت طراحی سایت‌های فروشگاهی را می‌توان جز یکی از بیشترین کاربردهای آن دانست. طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس این امکان را به صاحبان کسب و کار می‌دهد تا بتوانند به راحتی و در زمانی نسبتا سریع اقدام به فروش محصولات خود به صورت اینترنتی نمایند.

اگر بخواهیم کمی تخصصی‌تر در رابطه با نحوه طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس صحبت کنیم باید گفت که امکان طراحی این سایت‌ها با وجود افزونه‌ای به نام WooCommerce امکان‌پذیر می‌شود.

افزونه WooCommerce علاوه بر ایجاد امکان مدیریت محصولات، با پشتیبانی از درگاه پرداخت آنلاین می‌تواند فرایند خرید و فروش را برای صاحبان سایت‌های فروشگاهی و مشتریان تا حد قابل توجهی آسان‌سازی کند.

سایت شرکتی :

بسیاری از شرکت‌های معتبر و همچنین شرکت‌های نوپا در سراسر جهان برای گسترش محدوده تجارت خود از سیستم مدیریت محتوای وردپرس جهت طراحی سایت شرکتی استفاده می‌کنند. با استفاده از سایت‌های شرکتی شما می‌توانید بدون انجام دادن هیچگونه تبلیغات فیزیکی کسب و کار خود را به افراد مختلف در سراسر جهان معرفی کنید.

لازم به ذکر است که شما پس از وارد شدن به وردپرس متوجه این خواهید شد که قالب‌هایی جهت طراحی سایت شرکتی در این سیستم مدیریت محتوا موجود هستند کار را تا حد بسیار زیادی برای شما آسان‌تر می‌کنند.

سایت پورتفولیو :

اگر شما به دنبال راهی جهت نمایش پروژه‌های موفق خود در زمینه‌های مختلف و همچنین معرفی افراد در حال کار در پروژه خود هستید، می‌توانید با طراحی یک سایت پورتفولیو از طریق سیستم مدیریت محتوا وردپرس این کار را به راحتی انجام دهید.

یک سایت پورتفولیو طراحی شده با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ویژگی‌های اعم از امکان نمایش گالری تصاویر، توانایی نمایش صفحات پروژه، توانایی نمایش صفحات ارتباطی، توانایی سازگاری بر روی دستگاه‌های مختلف و همچنین امکان بهینه شدن توسط موتورهای جستجو را داراست.

سایت اخباری:

یکی از ویژگی‌های سیستم مدیریت محتوای وردپرس که در این بخش از مطلب قصد پرداختن به آن را داریم، قدرت به روز رسانی سریع آن می‌باشد. بسیاری از صاحبان سایت‌های اخباری جهت اینکه محتوای خود را سریعتر در اختیار بینندگان خود قرار دهند یا بتوانند محتوای این سایت‌ها را در سریع‌ ترین زمان ممکن به روز رسانی کنند، از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند.

سایت آموزشی :

همانطور که در بخش بررسی سایت‌های اخباری به آن اشاره کردیم سیستم مدیریت محتوای وردپرس توانایی این را دارد که شما بتوانید با استفاده از آن محتواهای خود را در سریع‌ترین زمان ممکن به روز رسانی کنید.

وجود ویژگی به روز رسانی سریع توانسته این سیستم مدیریت محتوا را برای طراحی سایت‌های آموزشی نیز مناسب سازد. صاحبان سایت‌های آموزشی با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس می‌توانند به راحتی و در سریع‌ ترین زمان ممکن محتواهای آموزشی جدیدی را آپلود کنند و محتواهای قبلی را مطابق با خواسته‌های خود به روز رسانی نمایند.

همچنین لازم به توجه است که شما در یک سایت آموزشی وردپرسی امکان مدیریت کردن دوره‌های آموزشی خود و همچنین امکان تعامل با دانشجویان را نیز خواهید داشت.

وبلاگ :

وبلاگ جز یکی از ساده‌ترین صفحاتی است که شما می‌توانید با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس به طراحی و سپس مدیریت آن بپردازید. در صفحات وبلاگ امکان انتشار محتواهای جدید مطابق با سلیقه شخصی یا حوزه کسب و کاری وجود دارد.

سخن پایانی

تمامی موارد ذکر شده در این مطلب به راحتی گویای این بودند که شما به راحتی  می‌توانید  با استفاده از وردپرس طیف متنوع از سایت‌ها را مطابق با سلیقه شخصی یا زمینه کسب و کاری خود طراحی و مدیریت نمایید.

در انتها جهت نتیجه‌گیری می‌توانیم اینگونه بگوییم که تم مدیریت محتوای وردپرس یکی از مناسب‌ترین پلتفرم‌ها جهت طراحی و مدیریت وب سایت‌های با اهداف گوناگون می‌باشد.

 


https://wiki-plus.ir/wodpress-site

دیدگاه و پرسش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اواتار

امیررضا سلیمانی

بک اند دولوپر

سلام رفقا امیررضا هستم یه جونیور دولوپر تو حوزه php (wordpress) چند سالی میشه دارم تلاش می کنم روز به روز پیشرفت کنم و بهتر بشم که تو راهم با رفقا ویکی پلاس آشنا شدم و این مسیر جدید رو با هم شروع کردیم. بی باگ بمونید :))